Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü
05 Ağustos 2022

Güldane Akın SAYIN

>  Özgeçmiş

04.03.1980 tarihinde Aydın-Nazilli’de doğdu.
İlköğretimini Arslanlı İlkokulunda, orta öğretimini Nazilli Ticaret Ortaokulunda ve Lise eğitimini de Nazilli Sağlık Meslek Lisesinde 1998’de tamamladı.
1999 yılında üniversiteye geçiş yaparak sırasıyla Mustafa Kemal Üniversitesi Elektronik Haberleşme, Anadolu üniversitesi Kamu Yönetimi, Anadolu Üniversitesi Laboratuvar-Veterinerlik bölümünden mezun oldu.
Halen Anadolu Üniversitesi Sağlık Yönetimi bölümüne devam etmektedir.
İş hayatına 2001 –2003 tarihleri arası Sosyal Sigortalar Kurumu İskenderun SSK Hastanesi –Yoğun Bakım sorumlu Hemşiresi olarak başladı.
2003 - 2005 tarihleri arası Aydın Atatürk Devlet Hastanesi Ameliyathane Hemşireliği ve Yoğun Bakım Sorumlu Hemşireliği yaptı.
2005 –2009 tarihleri arasında İzmir Bornova Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi - Başhemşiresi olarak görev yaptı.
2009 –2018 tarihleri arasında İzmir Aliağa Devlet Hastanesi - Ameliyathane Hemşiresi ve Taşınır Kayıt Yetkilisi olarak görev yaptı.
2018 –2020 tarihleri arasında Aydın Devlet Hastanesi Tıbbi Sarf Depo Taşınır Kayıt Yetkilisi olarak görev yaptı.
2020 –2022 tarihleri arasında Aydın Devlet Hastanesi İdari Mali Hizmetler Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı
2022 Yılı Temmuz ayından itibaren Aydın Devlet Hastanesi Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü olarak görev yapmaktadır.
Medikal Depo Sistemi Yönetimi, ÜTS ve Stok Analiz-Takip konularında eğitimleri bulunmaktadır.
Evli ve 2 çocuk annesidir.