"Saklanmış Ruhlar" El Sanat Sergisi

Güncelleme Tarihi: 14/02/2020

Aydın Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi "Saklanmış Ruhlar "el sanatları sergisi açılışı Aydın İl Sağlık Müdürü Dr.Osman AÇIKGÖZ ,Aydın Devlet Hastanesi Başhekim V.Op.Dr.Kamil KAYAHAN,İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat YILMAZ,Efeler Halk Eğitim ve ASO Müdürü Aytekin SEZGİN,Aydın Trsm Sorumlu Hekimi Uz.Dr.Çağlar AÇIKGÖZ tarafından yapıldı.Danışanların hazırlamış olduğu el emeği göz nuru filografi,mozaik ve ahşap yakma ve daha bir çok ürünlerden oluşan sergi göz doldurdu. Açılışa ayrıca Aydın Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Metin ÖZTÜRK, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Ali KAPTAN,Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Seviye TAÇ ve idari personeller ile Aydın Çocuk ve Kadın Doğum Hastanesi Başhekim.V Doç.Dr.Duygu Eren DAĞLAR da katıldı.

• WhatsApp Image 2020-02-12 at 19.29.36.jpeg
  • WhatsApp Image 2020-02-12 at 19.29.47.jpeg