Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü

Güncelleme Tarihi: 06/10/2020

Nur Karagöz.png

> Nur KARAGÖZ

1980 yılında Söke’ de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Söke’de tamamladı.  Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Lisans, GATA Hemşirelik Lisans ve Ahmet Yesevi Üniversitesinde Sağlık Kurumları İşletmeciliğinde Yüksek Lisansını tamamlamıştır.

1999 yılında GATA’da ordu hemşiresi olarak göreve başladı. 2000-2003 yılları arası Diyarbakır Asker Hastanesinde, 2003-2006 yılları arası Düzce İl Sağlık Müdürlüğünde, 2006-2011 yılları arası Eğirdir Kemik Hastanesinde, 2011-2016 yılları arasında Salihli Devlet Hastanesinde Müdür Yardımcısı olarak, 2015 yılında Bakanlığımızın açmış olduğu Görevde Yükselme Sınavını kazanarak Şube Müdürü unvanı ile 2016-2018 Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğü ve 112 Şube müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. 15.09.2020 tarihinde de Aydın Devlet Hastanesi Destek ve Kalite Müdürü olarak görevlendirilmiştir.

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’ndeki görev süresi içinde Sağlığın Geliştirilmesi, Kalite Birimi, Eğitim Birimi, Ar-Ge, Sertifikasyon ve diploma tescili, Organ ve Doku Nakil Birimi, Özel Hastaneler Birimi, Ayaktan Tanı Tedavi ve Tıp Merkezleri Birimi, Ağız ve Diş Sağlığı Birimlerinin Birim Sorumlusu olarak görev almıştır. Evli ve 2 çocuk annesidir.