''01 - 31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı”etkinlikleri

Güncelleme Tarihi: 09/10/2018

“01 - 31 Ekim Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı”etkinlikleri kapsamında erken teşhisin önemini vurgulamak amacıyla  hastanemiz personelleri  Efeler Kanser Erken Teşhis Tarama ve Eğitim Merkezinde tarama yaptırdı.

Etkinliğe İl Sağlık Müdürü Dr.Fevzi YAVUZYILMAZ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr.Aslı CANDAL, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm.Dr.Selma ÖZCAN, Efeler İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sabri Tamer ÖZÇELİK, Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Refik KUNT, Başhekim Yardımcıları Uzm Dr. Çağlar Açıkgöz,Uzm.Dr. Erhan Eken, Dr. Alpay Alp, Uzm.Dr. Metin Öztürk Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Seviye Taç, İdari Mali Hizmetler Müdürü Gökçehan Kandilli, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Oğuz Sarıoğlu, Hastane Müdür Yardımcıları ve hastane personelleri katıldı.

• _DSC2820.JPG