Aydın Devlet Hastanesinden Mobil Hastane Uygulaması

Güncelleme Tarihi: 07/06/2018

Aydın Devlet Hastanesinde vatandaşların hastane hizmetlerine rahatlıkla ulaşabilmesi için akıllı telefon uygulaması başlatıldı.

Aydın Devlet Hastanesi olarak hasta ve hasta yakınlarının en iyi ve en hızlı hizmeti alması adına teknolojik gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Refik Kunt, “İlimizin en büyük ve en kapsamlı hastanelerinden olan sadece Aydın’a değil çevre illere de hizmet sunan hastanemizde, vatandaşların yararına olan teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek, uygulamaya geçirmeye devam edeceğiz’’ ifadelerini kullandı.

Aydın Devlet Hastanesinin başlattığı mobil hastane uygulaması ile hasta ve hasta yakınları bir tıkla hastane işlemlerini gerçekleştirebilecek. Akıllı telefonlarına  hastanenin mobil uygulamasını indiren  vatandaşlar hastaneye gitmeden pek çok hizmetten faydalanabilecekler.

Mobil hastane uygulaması ile hızlı randevu alma, hastane başvurularını görüntüleme, laboratuvar ve patoloji sonuçları görüntüleme, E - Reçete ve ilaçları görüntüleme, 112 Acil aramaları, tüm hastane ve doktorları inceleyebilme, yol tarifi, geçmiş olsun dileklerini iletme,  rahatlıkla yapılabilmektedir.

Uygulama Apple Store ve Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirilebilir.

DfCM0-lWsAESu9w.jpg