Hastanemizde Ebeler ve Hemşireler Haftası kutlandı

Güncelleme Tarihi: 14/05/2018

Programa Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Aslı Candal, Hastane Başhekim Yardımcıları Uzm.Dr. Erhan Eken,Uzm Dr.Çağlar Açıkgöz, Dr.Alpay Alp, Dr.Metin Öztürk, İdari Mali Hizmetler Müdürü Gökçehan Kandilli, Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü Oğuz Sarıoğlu, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü  Seviye Taç, Hastane Müdür Yardımcıları, doktorlar ve hemşireler katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla  başlayan programda yapılan konuşmaların ardından meslekte 35.yılını dolduran Hemşireler Pamuk Yamen, Keziban Özgüroğlu, Gülay Güleç, Vijdan Önal, Semra Çankaya, Hatice Kantarcı, Hamide Abataz Aydoğdu, Ayşe Yıldız, Hastane Laboratuvar Teknisyenleri Mehmet Tatar, Hüseyin Atılmış, Yakup Aydın’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Program verilen ikramlar ile sona erdi.