Hastane Kreşi Öğrencilerinin Yılsonu Sergisi

Güncelleme Tarihi: 27/04/2018

Aydın Devlet Hastanesi Kreş ve Gündüz Bakım Evinde eğitim gören çocukların resim ve el işi çalışmalarının yer aldığı yılsonu sergisi açıldı.

Vali Recep Yazıcıoğlu Kültür Merkezinde gerçekleştirilen sergiye Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr. Refik Kunt, Aydın İl Sosyal Politikalar Müdürü Seyfi Bozçelik, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Op.Dr. Reha Arsan, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi. Op.Dr. Niyazi Kocakaplan,  Aydın Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm.Dr. Çağlar Açıkgöz, Aydın Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Gökçehan Kandilli,Müdür Yardımcısı Ömer Çelik, hastane  çalışanları, kreşte eğitim gören minikler ve aileleri katıldı.

Sergi açılışı öncesi zeybek gösterisi yapan minikler izleyenlerden büyük beğeni aldı.